Klaar voor de start? Af!

Klaar voor de start? Af!

De website is klaar, de formulieren zijn rond en de eerste kinderartsen hebben hun medewerking toegezegd. Kortom, we kunnen van start met de SOFIA studie. Binnenkort zullen de eerste ouders een uitnodigingsbrief met informatie over onze studie ontvangen. Wij hopen natuurlijk van harte dat iedereen mee wil werken, want hoe meer deelnemers, hoe sterker onze resultaten zullen zijn. Hebt u de informatie ontvangen en heeft u nog vragen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen zodat we uw vragen kunnen proberen te beantwoorden. We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt om mee te doen: het enige wat u hoeft te doen is online of op papier een vragenlijst in te vullen, en via een setje wat u thuis krijgt wat speeksel van uw kind te verzamelen. En van sommige kinderen vragen we ook of we een beetje urine mogen gebruiken die ingeleverd is in het ziekenhuis. Alle gegevens worden veilig opgeslagen binnen de Radboud Biobank en worden alleen gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Hopelijk bent u na het lezen van de informatie over de studie net zo enthousiast geworden als wij. Want alleen samen kunnen we dit onderzoek maken tot een succes en zorgen voor betere zorg voor kinderen met een mononier!