Controles gezocht

Controles gezocht

Binnen de SOFIA studie vergelijken we kinderen die maar één functionerende nier hebben (een mononier) met kinderen met twee nieren. Hiervoor gebruiken we onder andere een vragenlijst, waarin we vragen stellen over onder andere de zwangerschap. We zijn nog op zoek naar ouders van kinderen zonder aangeboren aandoening die ons onderzoek mogelijk willen maken.

Bent u ouder van een kind zonder aangeboren aandoening en zou u ons onderzoek willen helpen door een vragenlijst in te vullen? Geef u dan op door een e-mail te sturen naar mononier.hev@radboudumc.nl of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Na uw aanmelding ontvangt u een persoonlijke link naar onze digitale vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 30 minuten. Als u wilt kunt ook een papieren exemplaar ontvangen; wilt u dit dan aangeven bij uw aanmelding? U kunt slechts 1x per gezin meedoen en wij vragen u niet mee te doen als een van uw kinderen al meedoet aan dit onderzoek als patiënt.

U kunt ook contact opnemen als u nog vragen heeft over het onderzoek of twijfelt of u mee kunt doen. Alvast hartelijk bedankt!